Me???

My photo
Serian,KUching, SAWARAK, Malaysia
SMK SERIAN SARAWAK.....tempat yg akan ku berkhidmat selama yang termampu....insyaalllah....cekgu shikin seorg yg mudah bergaul...periang...penyayang..mcm2 pe g la...tengok2 la dua2 blog saya yer... http://cekgunurulashikin-skinpies87.blogspot.com/ dan http://skinpies87.blogspot.com/ selamat beekenalan.....daaaa...

layan..

.....................

.....................

Wednesday, November 27, 2013

End of 2013

Oh.....lame tidak menulis...biasela kan..time dah bosan xde keje br la I nak tulis mcm2...

Penghujung tahun yang memeningkan nak muntah bukan sbb ade baby tp sbb dpt pindah..peng gile kpl pkr nak pindah bwk brg2 bwk kak zaza blk sini...Wawawawawawa...png pasal duit 1 hal png pasal nak duk sini 1 hal..ooohhhhh...aku dlm dilema...

Kalau la blog ni xde org yg aku kenal je blh bace kan bgs...haaaaaa...ting ting...dh dpt idea...kakakakkak...aku dh ade hobi br nak buat time cuti ni..best gak kan jd penulis..untung2 klu ade director nak buat filem ctr aku blh jd popular jap....kekekkek...mimpi je lebih...

Ape2 pon im become melakarian..betul ke I eja..bantai la..oh...oh...oh...I will miss so much sarawak...xtau la knp hati ni masih di sane...Huhuhuhu...bermula la fasa baru hdpku tiade teman tp hanye keluarga...t la sambung yer...bye....

No comments:

There was an error in this gadget
Loading...